Valborgs!

Idag har jag och lisa varit på stan och solbacken för att köpa  massa måsten inför ikväll då det blir grillning och sånt där! Amanda ska även firas ikväll så har inhandlat en present åt henne och så har vi köpt tårta! Nu är vi hemma hos mig och Lisa duschar men efter att hon har duschat klart ska jag ta duschen sen far vi på ica för att köpa lite till som kommer behövas!
Ha så kul ikväll allihopa, för de ska då ja ha! ;)
bild lånad från google.

Fredag

Sitter hemma i stan nu och väntar på att maten ska bli klar. Klockan nio kommer mamma hem med ett paket till mig, skorna jag beställde från skopunkten för några dagar sen och det gillas starkt! Senare ikväll ska jag kanske övningsköra, ska ringa och höra med mammi nu om hon orkar köra med mej en stund efter hon slutat jobba.
Tumblr_lk53f2rq6h1qcxieko1_500_large
weheartit.

@ skolan

Idag hade vi nationella, den muntliga delen i engelskan och det gick bra och det känns även sjukt bra att ha gjort bort det. Just nu sitter ja på skolan men tidigare ikväll har jag och Lisa varit ut och kört min häst. Ska väl strax hem eftersom jag blev sjukt sugen på colan som jag har hemma.. Blir då duschen när vi kommit hem och därefter hittar vi säkert på någonting!

Onsdag

Gör en tidig kväll eftersom det blev så sent igår och jag har ändå huvudvärk också så orkar inte vara uppe längre.. Tidigare ikväll har iallafall pappa varit hit till Burträsk en sväng för att hjälpa mig med några grejer sen for han hem igen efter det. Sen har även Johan och Magnus varit till oss ikväll. Men nu säger jag gonatt iallafall, puss!
Tumblr_ljfhrdyj2c1qbdhn6o1_500_large
bildbrist.. weheartit!

Gårdagen (Tisdag)

Bloggade ingenting igår för jag hade helt enkelt inte tid. Var skola igår iaf sen var jag hos hästen. For hem efter de och fixade litegran sen for jag och Lisa för att köpa pizza, vi satt oss ute och efter ett tag fick vi sällskap av några trevliga filurer. När vi vart less att vara ute for vi hit och flumma sen kom två till filurer då såg vi film och efter de for vi till två ödehus med ännu mer filurer och därefter for vi till edelvik några stycken för att köra anden i glaset och sen traskade jag och Lisa hem därifrån vid tre tiden inatt.

Måndag

Steg upp tidigt imorse för att släppa ut hästarna och göra klart allting åt dom. For sen hem och tog en powernap för att sen fara dit och ge dom lunch. Därefter tog jag bussen till stan. Nu sitter jag hemma i stan vid min brors dator och väntar på att pappa ska bli klar så ska vi fara till Penny´s förra ägare eftersom vi är dit bjudna för Kjell fyller år idag!

It was only just a dream

Är nu mätt och belåten efter ett besök på Tre kronor för pizza till middag med familjen & kusinerna. Nu har kusinerna alldeles nyss börjat bege sig hem till Umeå och själv så ska jag gå ut nu för att göra någon nytta, tänkte jag!
tråkig google bild.

Sunday

Just nu sitter jag ute på altanen & tjockar mig med popcorn och en äcklig Vanilla Coke, huvva ska vara vanlig cola! Innan jag satt mig här ute prövade jag klänningarna från Nelly.com en sista gång så nu har jag verkligen bestämt mig för vilken jag ska behålla! Och nu när jag vet vilken av klänningarna det blir att ha på skolavslutningen så kan jag äntligen beställa skor också så ska klicka hem två par nu, puss!

Söndag

Övningskörde till Burträsk tidigt imorse för att släppa ut hästarna. Efter att ha släppt ut allihopa och gett dom deras frukost, mockade, fyllde ja spån och fyllde på vattnet ute i hagarna åt dom allihopa! När allt var klart i stallet for jag och hämtade lite saker i lägenheten sen övningskörde jag hem till stan igen. Nu sitter jag bara ute på gräsmattan med en handled som gör sjukt ont.....
knasig bild från förra sommaren♥!

Lördagnatt

Ikväll har jag och Lisa mest varit med mina kusiner hemma hos mig, men vi har även varit en sväng på ica. Nu har jag just kommit hem efter att ha skjutsat hem Lisa. Ska sova nu eftersom jag ska till Burträsk tidigt imorgon bitti för att släppa ut hästarna, sov gott♥

Sommarvärme♥

Vaknade strax innan väckarn ringde imorse, trodde jag försovit mig men de hade jag som tur var inte. Gjorde mig klar och for till stallet och körde hästen och gav hästarna deras lunch. For hem och så fick jag hämtning i lägenheten av min morbror + kusinerna så for vi direkt till Norsjö där jag är nu. Men nu tänker jag inte sitta inne längre, är sjukt skönt ute, puss!

Tänkte bjuda på en bild men blogg.se ville inte riktigt samma sak så de får lov att bli ett bildlös inlägg.

Fredag

Kunde inte uppdatera något mer igår kväll för internet där hemma var fucked up. Nu är jag iallfall i Burträsk och ska snart byta om för att dra till stallet och plocka in hästarna sen fara ut och rida min egna!

Glad påsk!

Kom hem till stan för ungefär en och en halv timme sen och nu sitter jag här framför datorn med silverschampo i håret ihopp om att lite av dom gula tonerna i mina slingor ska försvinna. Ska se ett oc avsnitt nu sen ska jag gå och duscha och göra mig klar för att sen fara till travet ikväll!
bild från förra sommaren!

Torsdag

Snart är precis all snö borta så nu kan man äntligen börja dra ut på massa tokiga äventyr, gillalalas! Nu ligger jag iallafall nyvaken i sängen men ska gå ut med hunden nu sen ska vi äta frukost därefter drar vi till stallet!
varma sommarkvällar♥
bild från förra året!

Words I never said

Ikväll har ingenting speciellt hänt men är ju ändå i Burträsk så kanske inte är nå konstigt med det. Johan har varit förbi här och varit social med oss sen har jag varit ute med hunden, inget annat har gjorts. Nu ska jag se ifall jag ska ha med mig någonting hem till stan imorgon och därefter ska jag se oc.
Tumblr_lj1d6n8hpj1qe9auz_large
weheartit, oc.

Onsdaaag

Idag har jag och Lisa mest bara suttit inne och sett på svtplay men nu ska jag gå ut med hunden och efter det ska jag fara till stallet igen.

Onsdag

Orkade inte uppdatera någonting mer igår men vi var iallafall till ett spökhus med några personer sen for vi hit till våran lägenhet. Jag, Lisa och Fabian somnade inte förän fyra inatt så jag är lite trött idag men får bli en tidig kväll för mig ikväll. Idag har jag varit till stallet och varit ut med hunden mer än så har jag faktiskt inte gjort. Nu sitter jag och ser ponnyakuten.

Tisdagkväll

Sitter i lägenheten nu med Lisa, Fabian och Johan. Tidigare ikväll har vi varit ute och gungat haha. Nu sitter vi mest bara och pratar så avslutar här så även jag kan vara lite social igen!
Tumblr_ljwy00p8vb1qg7h98o1_500_large

Right above it

Har just kommit hem efter att ha varit i stallet i ungefär tre timmar med Lisa och min vovve. Nu gör vi ingenting, Lucas ligger och vilar efter den långa promenaden och Lisa äter chips. Nu ska jag se ett oc avsnitt eller kanske blir fler än ett, vet inte.

Tisdag

Lisa kom hit igår så slingade vi båda håret, men ingen av oss vart speciellt nöjda.. Sen såg vi någon jätte dålig film igår och var ut på en lång prommis med min hund. Nu sitter jag framför datorn i väntan på att Lisa ska bli klar på toan så jag kan få borsta tänderna sen går vi till stallet!

HALLÅHEJHEJHEJHEJHEJ HOES

TJAAA mikkel står då bakom mej och fixar med mitt hår..här ska vi bli kycklingar:):)) passa ju fina till påsk åde..men satan hon sliter nästan av mina små fjun..aja sen äre min tur hihih ska bli spännande..HEHE täntke ju skriva nått pinsamt här med hon står ju här så bli inge av!1 nu blir de chattroulette HAHHAHAH yeee hejda.

Måndag

Övningskörde hit till Burträsk tidigt imorse för att ta ut dom fyra hästarna, mockade även åt allihopa. Nu sitter jag bara i lägenheten framför datorn tillsammans med hunden men ska alldeles strax börja gå till stallet, tror jag vovven kommer uppskatta, synd bara att det blåser så mycket..
Ungefär 4-5år gammal bild, men Lucas ser fortfarande likadan ut:$

Söndagkväll

Har just kommit hem efter att ha varit på bio. Jag, Felicia och Sonia såg Scream 4 som ändå var hyffsat bra, helt klart den bästa av alla Scream filmerna iallafall! Nu måste jag skynda mig i säng så jag tar mig upp imorgon bitti, avslutar detta inlägg med trailern av Scream 4, check it out! 

Söndag

Nu har vi jobbat klart för i helgen då. När jag satt vid datorn tidigare idag klickade jag hem två stycken vita klänningar från nelly.com som kanske går att ha på sig till skolavslutningen, vi får väl se ifall jag fastnar för någon av dom annars skickar jag nog tillbaks dom. Men nu måste jag skynda mig in i duschen innan maten är klar, puss♥

Så sjukt fin låt♥


Anywhere you go, I'll be there

Kom till stallet klockan sju och tio över åtta var vi klara med allt. Pappa kom och hämtade mig så for vi på söder för att köpa frukost. När jag kom hem gick jag ut med hunden och nu sitter jag bara och chillar framför datorn.
2,5år gammal bild med världens bästa vovve♥

I don´t wanna care

Har just kommit hem efter att ha följt med mammi när hon skjutsat hem Amanda och Lisa. Nu ska jag skynda mig i säng så jag tar mig upp även imorgon!

Fyndat lite åt hästen♥

Detta fick följa med hem från hästloppisen dom hade i Bureå tidigare idag, två paddar och en huva som matchar Pennys ljusblå schabrak och benlindor;)  Detta var även helt klart i jätte bra skick!
Inger tog med detta till stallet igår för att jag skulle få kolla ifall jag hittade någonting jag ville ha eftersom hon vet jag älskar rosa. Blev så att jag köpte detta som är på bilden här ovanför, men hon hade även med sig exakt sånna där rosa fleece benlindor från Hansbo som jag redan har. Allt är i jätte fint skick, schabraket är däremot väl användt så det är lite urtvättat men sprolla!, resten är knappt användt!

Lördag

Började dagen med att vara på travet klockan sju imorse. Jag och Amanda har fixat klart allting där nu så jag kom hem för ungefär 45min sen. Nu ska jag gå upp och fixa mig lite sen skjutsar pappa mig till Amandas mormor, så ska vi ge hästarna lunch senare och därefter åker vi till Bureå på hästloppis.

Fredag

Har inte haft tid/orkat uppdatera bloggen något idag,
men nu tänkte ja ta tag i de!

Har haft skola idag som vanligt, sen efter skolan tog jag av Penny skorna och därefter for jag hem en stund. For tillbaks till stallet vid sex tiden för då kom pappa och Inger dit eftersom Penny skulle skos, så nu är hon nyskodd, nice! Kom hem från Burträsk för ungefär 45min sen och för tillfället sitter jag bara här framför datorn och tar det lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att jobba så blir dessutom en tidig kväll för mig ikväll! Men nu ska tydligen mamma skjutsa mig till Max eftersom jag inte ätit någon middag än, så måste gå, puss♥

Do it like a dude

Ser hockeyn med Magnus och så ligger Lisa i soffan. Efter 2-0 målet till Färjestad slog jag av ljudet på tvn och satt igång musiken igen istället, men ser fortfarande matchen. Skulle vara himla nice ifall Skellefteå bara kunde vinna den här matchen, då skulle Färjestad bli fett ägda eftersom dom tydligen redan hyrt festlokal för att fira imorgon för att ha tagit guld och allt sånt där berättade mamma.. Sen skulle såklart Skellefte fortfarande ha chansen att ta guld!
roade mig lite med camen, fick bli hörlurar grejset också, typ kinesminen?

Torsdag

Idag har vi seriöst inte gjort något vettigt alls på skolan, började med att vi såg en film om renar tror jag det var, såg inte. Efter lunch for vi och såg när några skulle samla in renarna (?) och sånt där, himla söta renar ändåå och efter de for vi någonstans för att kolla nå bävertjafs(?) efter de fick vi sluta. Nu har jag och lisa nästan just kommit från kiosken, blev varsin mjukglass för första gången i år för oss båda, men dom va typ inge goda där ens.. Nu ska jag slå av musiken och se hockeyn!

glömde publicera inlägget, skulle publicerats 19.00

Onsdagkväll

När Lisa var nere och duscha och jag låg och vila kom plötsligt amanda, jakob, johan & fredrik, faktiskt trevligt! När dom farit kom Magnus, Fabian & Yavuz fast magnus drog ganska fort och nu har Fabian och Yavuz just dragit. Jag är sjukt trött så ska göra mig klar för sängen nu, natti♥

Tisdag-Onsdag

Igår fick vi sluta tidigare, då drog jag till min häst, gjorde klart allt där, drog hem, fixa & duschade osv, sen drog vi ut och grillade å sånt med några, drog sen hem till magnus osv. Idag har vi haft dans på skolan, fy så tråkigt och sjukt onödigt! efter skolan drog iallafall jag och lisa ut med min häst sen drog vi och åt på pizzerian. Nu ska jag se ifall katten vill följa med ut en sväng sen går jag och duschar. Senare ikväll blir det nog att dra till Alles lägenhet för att se film med några.
bild från google.

Måndagkväll

Travet idag, himla skönt väder & himla bra lunch, nice! Efter skolan for jag och Lisa ut och körde Penny. Blev även mat från pizzerian idag.. Och har även hunnit vara på Edelvik en sväng. Nu ska jag se efterlyst, lär väl bli så att Lisa kikar med mig också.

Måndag

Steg visst upp lite för tidigit idag.. Nu sitter jag iallafall bara och väntar på bussen som går halv åtta. Idag blir det travet som vanligt och förhoppningsvis får vi bra väder eftersom vi ska vara ute hela dagen! Till lunch blir det iallafall krysset, Tage ska tydligen bjuda.

Söndagkväll

Har just kommit in från regnet efter att ha varit ute med hunden en sväng. Nu måste jag gå och duscha och därefter måste jag börja packa!


Shoppat lite inför sommaren

Igår när jag och Lisa var på stan köpte jag en bikini överdel & nu har jag beställt dessa två bikini trosor i hopp om att någon av dom ska passa till överdelen jag köpte igår. Jag har även beställt ett linne och en till bikini överdel + underdel som hör ihop redan.

Söndag..

Kan inte säga att jag gillar den här dagen, är på himla dåligt humör. Vill ta sju bussen till Burträsk, men ändå inte för då måste jag gå från busstation, vet inte hur jag ska göra riktigt kanske ska ta sjuan ändå eller så tar jag nio bussen som vanligt.. Är så sjukt sugen på cola också så ska gå till ica nu, puss♥
muuums..

Dagens låt♥

Ligger i sängen nyvaken, förkyld och bakis så orkar inte skriva något speciellt nu, därför lägger jag in en av favorit låtarna istället!

Lip volume

Äntligen har den där såkallade "läppsyl liknande" lip volumen kommit. Har just användt det för att se ifall jag ser någon skillnad och kan säga det att det svider då sjukt mycket, har inte kollat i spegeln något än.


Vem fan tror du egentligen att du är? - För mig är du iallafall ingenting.

blev inte så att vi tog sju bussen till stan, pappa kom istället och hämtade oss och lämnade våran nya soffa i lägenheten och tog med sig den gamla till stan. kom hem för ungefär en timme sen och känner inte att jag orkar göra ett skit.. blir nog lite oc sen lägger jag mig nog, är typ trött.

Heeeeelg

matte b idag som vanligt, efter skolan for jag och lisa intill stan sen tog vi halv tre bussen tillbaks till skolan och for då ut och motionera min häst. vi kom hem till lägenheten för ett tag sen så nu ska jag duscha och efter de måste jag packa så tar vi sju bussen tillbaks till stan!
weheartit, oc.

Torsdag

himla chill skoldag idag, såg en film om björnar, hade test på de vi sett på filmen, tidigare lunch, for intill stan till nordanå en timme, sen drog vi tillbaka till skolan, fick sluta tidigare. när vi var framme på skolan for jag och lisa till konsum och sen tillbaka till skolan, åt de vi köpt och satt och snackade ett bra tag innan vi for ut och körde min häst. efter att ha kommit hem har vi bara städat, lisa håller på med maten nu och jag ser hockeyn nu under tiden för jag har städat klart. när jag har ätit blir det duschen direkt sen fortsätta se hockeyn!
hah renspegel..

Onsdag

har inte bloggat någonting idag för jag har inte orkat. idag har vi iallafall haft vanliga lektioner sen på fikat var krille snäll och skjussade mig, yvve och vickan till konsum en sväng sen tillbaka. efter skolan for jag och lisa ut och körde penny sen drog vi hem. nu har vi just sett några avsnitt från svt play och tv3 play och nu ligger lisa och babblar om en himla massa sjukt onödiga saker, tror hon tror att hon vet för mycke om mig hahahahha
förra året

Tisdag

idag har jag ridit palm sen har jag och lisa varit ut och kört min häst. nu sitter jag här med jens, bengan, jonte & lunka och ser hockeyn som inte alls går bra, 3-0 till färjestad efter första perioden, hoppas skellefte skärper sig nu!!

Måndag

Var på travet idag som alla andra måndagar & tisdagar, först körde vi sen såg vi på tävlingarna. När jag var tillbaks i Burträsk fixade jag hos hästen. Sen när vi kom hem gjorde vi middag sen kom Jakob och umgicks med oss. När Jakob farit tillbaks till skolan for vi till edelvik och umgicks och har just kommit hem därifrån. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket sen ska jag och Lisa se någon film som jag vet att vi kommer somna till.

Söndagkväll

Har just kommit ut ur duschen men tidigare ikväll har jag och lisa varit och handlat mat för i veckan, ahh de där lät vuxet, men sen har vi solat också.
Nu ska jag torka håret sen måste jag även packa ner dom sista sakerna som ska med till Burträsk.

Söndag

Har just kommit hem från Burträsk, övningskörde dit för att ge hästarna lunch sen körde jag till stan igen, sprang in på ica och köpte nå fika sen körde jag hem. Nu ligger jag bara i sängen med ett huvud som känns som det ska sprängas, och nej jag är inte bakis, bara vanlig huvudvärk. Håller på att ladda ner typ tio stycken filmer just nu så ska lägga mig och se lite oc nu & sen någon av filmerna när dom är klara.
Seth+and+summer+graduate_large
weheartit, oc.

Hämnden

Har nu sett klart filmen jag höll på att se här hemma.

Filmen heter Hämnden och är en dansk dramafilm från 2010. Mikael Persbrandt är med i filmen och spelar en av huvudrollerna. Filmen handlar om Anton (Persbrandt), som jobbar som biståndsarbetare i Afrika, och hans familj, mestadels sonen Elias, som är mobbad i skolan men finner en vän den nyinflyttade Christian.

Det är faktiskt rätt så mycket som händer i filmen, och den var faktiskt jätte bra ändå, vilket jag inte trodde den skulle vara.


You again

Har just kommit hem från Felicia där även Sonia var. Blev så att vi såg film och pratade, standard. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket sen se klart filmen jag håller på att se här hemma, men innan det så lägger jag in en trailer här av filmen vi såg hos Fells.

Lördagkväll

har suttit och skrivit av mig litegran nu här på bloggen med det kommer jag inte publicera utan det får ligga i utkastet, oläst av någon annan. kände bara att jag behövde skriva av mig litegran, det var tankar från förr och allt sånt där skit.
aja, nog pratat om det!
just nu sitter jag bara här framför datorn och väntar på att felicia ska bli klar så ska vi hitta på någonting, har ingen aning om vad men någonting kommer vi på!
Tumblr_libb9fh7dj1qcl39xo1_500_large
weheartit.

Ny header, bakgrund & lite till..

Har nu tvär kastat ihop en förhoppningsvis tillfällig design här på bloggen.
Ville ha den lite ljusare nu när det börjar bli vår och hade ju ändå haft den förra designen ett ganska bra tag så det känns bra med lite nytt & fräsht även om den påminner väldigt mycket om min förra!

Can you hear me..

lördag idag då.. har hunnit vara på royal, varit till hästen, varit och handlat och nu har jag just ätit. ska gå ner med mer tvätt nu och därefter blir det duschen!
Tumblr_lisnsieu1l1qb8ikqo1_500_large
weheartit.

Ny lägenhet fixad

som ni ser på rubriken så har vi just ringt hyresvärden och sagt att vi ska ha lägenheten, han kommer hit imorgon så ska pappa skriva på kontraktet!

känns bra att ha fixat ny lägenhet faktiskt, den här är mycket större och förhoppningsvis fräshare för den vi har nu är faktiskt inte så fräsh och nere i källaren är det fullt med spindlar... sen ett annat plus är att vi har duschen inne i lägenheten så då slipper man gå ner i källaren för att duscha & vi behöver inte heller dela dusch med någon även om det inte varit några problem med det i den vi har nu heller men ändå. dessutom känns det även bra att ha det klart och slippa fortsätta leta och känna stressen efter att hitta någon nu när det är så många andra från skolan som försöker hitta någon.

Fredagkväll

pappa kom och hämtade mig i burträsk så då for vi förbi lägenheten som jag och lisa var och kollade på tidigare idag, & de låter då som pappa tycker den är helt okej också! men nu ska jag äta medans maten fortfarande är varm.


Fredag

fick sluta tidigare idag så när jag slutat for jag ut en sväng med hästen. blev tvungen ta halv ett bussen ner till byn eftersom jag och lisa skulle kolla på en lägenhet klockan ett, lägenheten som vi kollade på är en 2a och såg rätt så bra ut faktiskt! men nu ska vi till konsum, puss♥
bjuder på den här bilden från förra året på lisa & mig,
diggar lisas snygga redigering!

RSS 2.0