- ♥ -

inte fin bild någonstans men jag bryr mig rent inte.
Det ända jag önskar är att du slapp vara ledsen, FINNS LISA! :(♥

- Onsdag -

Idag har jag & Lisa mest bara legat och stekt på stranden i boviken men tog även våra första dopp för i år och det var faktiskt skönt ändå! Tidigare ikväll fick vi för oss att göra mer slingor så jag råkade visst bli blond och Lisas vart ännu ljusare såklart. Nu sitter vi bara ute hos mig på altanen men jag ska väl alldeles strax skjutsa hem Lisa.
ser dock lite annorlunda ut i verkligheten men ja.

- @ Lisas place -

Sitter bara hos Lisa just nu och väntar på att hon ska bli klar så ska vi fara och köpa nå skivor så vi kan fixa musik till på Lördag. Tidigare idag har jag bara legat ute och solat, duschat och varit ut med hunden. Senare idag ska vi till hästarna så ska dom få komma ut och röra på sig även idag. Där har ni en kort sammanfattning om min dag!

- Måndag -

Just kommit ut från en lååång skön dusch. Nu ligger jag bara i soffan men tänkte slå på ett o.c avsnitt och bara ta det lugnt ikväll nu efter att ha uppdaterat er. Tidigare ikväll har vi varit till hästarna och Yvve som klarade körkortet idag körde dit, så om du läser det här så vill jag bara säga grattis igen! Nu >> OC!
Tumblr_llkpmvamfx1qkpv0go1_500_large
Seth & Summar, oc.

- Nyss beställt en ny mobil -

Har just klickat hem denna telefon från elgigantens hemsida! Passade på nu eftersom den var så sjukt billig och jag har bestämt mig för att jag "aldrig" mer ska köpa dyra telefoner eftersom jag jämt lyckas förstöra dom, har ju förstört den jag har just nu så några av knapparna på den funkar tyvärr inte.. Men jag tror den här blir super ändå!

- Älskaaar vädret -

Ser ut som att sommaren är påväg tillbaka hit till Skellet! Idag har jag iallafall bara legat ute och solat & varit en sväng på elgiganten. Nu ska jag snart ut i solen igen, puss♥

- Never die alone -

Har just sett "Never die alone" och den var faktiskt ändå ganska bra. Inte så mycket skjutande i filmen heller, bara i 2(?) scener. Kändes lite seg ibland men ändå inte, svårt att beskriva.
+++

- Ny header & bakgrund -

Kände för en ny design här på bloggen,
ville bara ha en galet simpel design, så sagt som gjort så har jag nu bytt!

I ♥ Shoooes!

ännu ett par nya skor nu då som ni ser här ovanför på bilden,
men dom är mycke sötare irl. Har alltid varit jätte sugen på att köpa dom här men har varit för snål men nu var dom ute på halva priset så 150kr, fett värt!

Lördag + Söndag

Gårdagen bjöd på en tur ut med hästarna, hem och göra sig klar för middag hos familjen Rudholm med min familj och därefter midnattstravet! Idag har jag inte gjort någonting speciellt eller förresten har köpt ett par skor idag, heh.. kan lägga ut bild senare!

GLAD MIDSOMMAR!


Fredag

Steg upp halv 10 och började göra mig klar för att sen fara till kyrkan eftersom min lillebror skulle konfrimera sig. Kom hem vid ett tiden och sen dess har vi ätit lunch tillsammans med mina systrar, deras killar och lilla axel. Nu ska mamma alldeles snart ta fram fikat så ska vi fika, puss♥

Torsdag

Vaknade strax innan 11 imorse, & äntligen var solen framme och värmen tillbaka, så tog jag på mig bikinin och gick sen ut och solade i 1,5timme. Efter det tog jag en snabbdusch och drog sen till Vickan där även yvve var så for vi till hästarna och motionerade dom och sådär! När jag kom hem blev det mat från frasses och nu ligger jag bara här i sängen och håller på att somna.. Ska gå ner nu och göra lite måste-göra-saker inför imorgon bitti.

Onsdagkväll

Efter en varm & skön dusch började jag göra mig klar eftersom vi skulle till Munkviken för att hämta min bror sen var det nått mer grejs dom gjorde där borta. Nu är jag iallafall hemma, eller kom hem strax innan 22. Matte har just hjälpt mig med massa saker på datorn och nu sitter jag bara här och nördar. Ska strax gå och tvätta bort sminket och fortsätta se filmen jag somnade till i förrgår.
bjuder väl på denna, satt och flummade i cam sen pratade jag med mamma och då tog camen just en bild när jag vänt mig, snabb cam? - verkligen inte.

Onsdag

Allting gick jätte bra igår och när vi var klara for jag och lisa på frasses sen hem till mig för att planera litegran sen skjutsade jag hem henne och gick och la mig.

Imorse fick jag mig upp där vid 09.00 tiden, stolt över mig själv eftersom jag har så svårt att sova nu på kvällarna, känns som jag ska kvävas pga. förkylningen och jag skämtar int... Gjorde mig iallafall klar då sen for jag till Vickan så packade vi in vattnet i bilen och for sen för att hämta Yvve och så for vi till hästarna. Dom red och jag promenerade med Penny efter dom eftersom jag va så duktig som glöm ridhjälmen hos vickan, gr8. Penny fick iallafall röra på sig ändå, jag fick skavsår och vi båda fick se omgivning lite mer iallafall!
Bäbis ♥
Bilden är från förra sommaren i Medle.

Tisdag

Nu har jag just kommit hem från stallet och luktar häst i sinne, men vad gör det? när jag ändå ska tillbaks till stallet strax. Imorse tog jag ut hästarna, for sen hem och tog en powernap, åt lunch, for till stallet, motionerde hästen, packade alla sakerna, mockade ur de sista ur hagen och tömde boxen så nu återstår det bara att göra i ordning hästen senare för att sedan lasta henne och fara med henne till betet! Ska fika litegran nu, puss♥

Måndagkväll

Mockade ur det mesta ur hagen, men måste fortsätta med det imorgon. For sen ut och skrittade Penny i två timmar, och kom hem från stallet för ungefär 30minuter sen. Nu har jag alldeles just kommit ut ur duschen och tänkte lägga mig och se någon film och försöka göra en tidig kväll för att imorgon ska jag vara uppe med tuppen för att släppa ut hästarna.
bild lånad från google.

Måndag

Köpt kanin/marsvins mat nu, solat på suntan, varit förbi på royal och även varit till stallet en sväng. Nu har jag just ätit middag och väntar på att pappa ska ha ätit klart också så ska han få skjutsa mig till stallet.

Söndag/Måndag

Glömde visst bort att uppdatera här igår, men ända gången jag satt vid datorn var egentligen när jag körde Bonniers Trafikskola 2011 som jag laddat ner. Igår var det iallafall massa saker som skulle göras, ge lunch åt hästarna, jobb, hälsa på Lola & Roger, fara förbi Inger & Kjell, Pennys skor skulle bytas, ännu mer jobb och sen stallet igen och tillsist hamnade jag i sängen framför Bonniers Trafikskola. Nu ska jag gå ner och fika sen ska jag förbi på royal och suntan, puss!

@ Norsjö

Började dagen med att fara till stallet 07.00 för att göra det som ska göras på morgonen. For hem och sov någon timme till innan jag for och gav hästarna lunch och sen for jag & mamma till Norsjö. Just nu sitter jag bara hos mormor och min dator håller på att gå mig på nerverna... snart ska vi väl hem till stan och då är det jag som kör.

Fredag

Gårkvällen spenderade jag med Lisaa, gjorde först ett försök till att fiska men eftersom det var så dött så drog vi till frasses istället. Idag har jag inte gjort mycke alls, varit till stallet en sväng sen for jag hem och råkade somna sen har jag suttit ute i solen och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan fara och köpa kinamat!
har bildbrist därför det börjat dyka upp olika egobilder..

Torsdag

Vaknade och var alldeles yr men följde ändå med mamma till vetrinären med hunden. Medans våran vovve låg på uppvakning gick vi och fikade sen när vi kom tillbaka var han iprincip nyvaken. Först fick han bara lugnande men det hjälpte inte så dom behövde söva ner honom och han är då fortfarande trött, inte är han då lika sprallig som vanligt. Nu har jag just ätit och innan det har jag varit i stallet. Ska gå ut med hunden nu en sväng och därefter går jag och duschar.
Luuucas♥

Onsdag

Trodde jag var på bättringsvägen igår men tydligen inte, idag är en av dagarna som jag känt mig sjukast, kul. Steg upp nio för att följa med på min brors skolavslutning men slutade med att jag gick och la mig igen, kände verkligen att jag inte skulle orka.. Nu tar jag det bara lugnt framför datorn och väntar på att mamma ska komma hem med mitt paket från h&m och lite gosaker!

Tisdagkväll

Blev storänges för mig & Penny tidigare ikväll och det gick bara bra. Nu har jag just sett det näst sista avsnittet av Oc säsong 3.. och nästa avsnitt blir alltså det sista av säsong 3 då Marissa dör och efter det suger allting, så ska vänta med att se de avsnittet, hehe.. Nu ska jag gå ner och fixa litegran inför imorgon istället, puss♥
Marissa-the-oc-kaitlins_party_large
Oc, Marissa.

Hmm, Onico??

Hittade detta på internet för någon vecka sen och säger bara aldrig mer onico.
Har provat det nikotinfria snuset en gång när jag försökte sluta snusa, men onico kommer då aldrig mer in i min käft.. Detta måste ju nästan ska vara sant när det är en tandläkare som varnar för just Onico :O

Tiiiiisdag

Jag och Ida skrittade ut barbacka på våra hästar tillsammans igår, mys. Kom hem från stallet och tog ett vaaarmt bad eftersom jag kände mig så sjukt frusen, tror helt enkelt jag var sjuk.. Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att jag tagit upp mina högtalare och kopplat in dom så sitter helt enkelt bara på mitt rum nu och dunkar musik, helt okej. Känner mig faktiskt friskare idag eller förkyld är jag men känner mig inte som igår kväll ivf!

Måndag

Kul att jag blivit värsta förkyld till och med hes.. Gårkvällen spenderade jag iallafall med Felicia, skjussade hem henne 03.30 och efter det däckade jag direkt i sängen. Idag har jag & mamma varit på stan, köpte ett halsband och två byxdressar hittade seriöst ingenting, ovanligt för att vara mig men jag kan lägga in bild sen. Har även bytt till Telia kontantkort nu, men har fortfarande samma nummer! Nu väntar jag på maten sen far jag med yvve & vickan för att kolla på betet och såå, blir gr8!

Söndag

Idag är det då knappt någon värme alls och dom senaste dagarna har det varit kring 30+, nästan lite smått kallt idag men perfekt väder att rida i, blåser då också så jag slipper nog alla flugorna. Har inte gjort någonting alls idag men ska strax till stallet. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, puss♥

Lördagkväll

Blir att bara ta det lugnt ikväll, orkar som inget annat. Ikväll har jag dåå varit ute och har även suttit och kollat efter kläder så blir kanske att beställa nått, nu funderar jag på ifall jag ska orka dra till ica en tväris, bli nog av! ska till stallet vid halv 10 för att motionera hästen och även ge kväll i stallet därefter ska jag och Felicia hitta på nåå.

Löördag

Jasi dagen har väl inte bjudit på så jätte mycket annat än värmen! Var till stallet tidigare idag för att ta in hästen eftersom det är så varmt ute sen drog jag och Lisa ut på älven och gleeed i gummibåten, gode skönt! Nu sitter jag bara här i mitt rum och lyssnar på musik samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar, och så har då hästen även fått kommit ut igen eftersom hon fått massa skugga i hagen nu.
bild lånad fråån google.

Wo–o-o–oh känner ni ruset?

Dagen började med skolavslutning sen for jag tillbaks hem till stan och har gjort massa grejs sen dess bla. köpt en ny laddare till kameran eftersom min är tillfälligt gone så där rök 500kr från pappas börs, tack♥. Nu sitter jag bara här framför datorn en tväris för att uppdatera er mina läsar och så lyssnar jag på "Fest i hela huset", blir man taggad - jao! Ska strax ut och äta med familjen så far jag till Lisa senare! Ta de lugnt nu ikväll allihopa;)
bild från idag, fint ansiktsuttryck men hade värsta solen i ögonen..
blev inte så jag hade min nya vita klänning även om ja ville, men nästa år blire den!

Torsdagkväll

shit så "kul" att jag lyckats bränna mig inför skolavslutningen som är imorgon, kunde ju int bli bättre.. hur som hellst så har jag just kommit ut från duschen men tidigare idag har jag hunnit vara till Nordanå och gått stand prommis med vovve, mamma & bror. Nu har vi främmande så jag tänkte blåsa håret för att sen gå ner och vara lite social.
Hade ingen bild att lägga ut så bjuder på denna oseriösa fuling.
Tog bort Lisen eftersom jag vet redan att hon inte vill jag lägg ut den här bilden på henne:)

Torsdag

Statistiken sjunker men inget konstigt med det eftersom jag är värdelös på att uppdatera här numera. Idag har jag iallafall solat, varit till stallet och varit till solbacken. Tog in pb så får hon stå inne och vila nu ett tag när det är så sjuklit varmt. Ska ut och sola lite till nu, puss!

Onsdag

Ändå helt okej att jag inte bloggat något under hela dagen eftersom jag tagit vara på solen & värmen istället!

Hade iallafall skola idag eller ja & yvve hjälpte ingemar att skicka 3 hästar på bete sen for hela klassen för att lämna ytterligare två hästar och därefter fick vi glass från kiosken. Tog två bussen till stan och så fort jag kom hem la jag mig ute för att sola. Efter middagen for jag och lisa ner till stan för att bara chilla @ bryggan. Strax efter åtta for vi till stallet så motionerade jag penny litegran och så for vi hem till mig. Här hemma har vi mest bara pratat och skrattat i mängder åt min pappa, hahah sötpappi♥ skjussade hem lisa för ett tag sen så nu ligger jag bara i sängen men ska se oc nu!

Tisdagkväll

Kvällen har bestått av motionering av hästen, red till storänges. När allt var klart i stallet for jag hem, duschade sen har jag suttit och jobbat med hemuppgiften vi fått, så nu är den klar. Har varit komp-ledig idag och det har inte varit annat än skönt, men imorgon är det skola igen så ska alldeles strax gå och tvätta bort sminket för att sen gå i säng..
bjuder på denna fula bild, hade inget annat att lägga ut..

Tisdag

Steg upp strax före tio idag och gick direkt ut och solade, stekte i lite mer än två timmar och det var inget annat än skönt! Senare for jag och hämtade Lisa så for vi till royal och sen vidare till bergsbyn för mjukglass! For sen hem till mig och sedan till solbacken och nu ligger jag här i sängen och väntar på att pappa ska komma hem för jag är hungrig.

Måndagkväll

Rätt så mysigt att fara ut och mestadels bara skritta Penny barbacka såhär på kvällen, de ända negativa är alla flugorna... Har då just tagit ett varmt bad och nu tänkte jag ta med datorn upp till mitt rum och slå på ett oc avsnitt för att sen lägga mig i min riktigt efterlängtade och renbäddade säng, sköööönt!
älskade häst♥

@ Stan

Nu har jag just kommit hem till stan och jag luktar verkligen häst i sinne, men har man sovit i stallet & jobbat i ett stall så kan man ju inte förvänta sig annat? Ska strax äta grillat och därefter far jag till min egna häst för att motionera henne och när det är klart besöker jag duschen!
bild lånad från google.

Måndag

Sitter bara och pratar med amanda och lisa nu men ska alldeles strax gå och mocka och göra klart allting inför kvällen. Vi får hämtning av Amandas mamma vid fem så innan dess måste då allting vara klart. Tänkte bara tvär uppdatera såååå nu vet ni att jag lever!

Söndagkväll

Nu har hästarna nästan just fått kommit in, men skönt är det fortfarande ute. Allt är klart i stallet för idag och imorgon är sista jobbdagen för oss. Nu ska jag slå igång ett oc avsnitt i väntan på att amanda kommer tillbaka så ska vi och förhoppningsvis även lisa se någon film!

Tumblr_lgqwebzko61qb6mcxo1_500_large
the o.c, weheartit.

Söndag

Är fortfarande fast här i Burträsk men imorgonkväll kommer jag hem till stan, nästan så att man längtar! Nu sitter vi bara här i disponibla och lyssnar på musik medans hästarna fortfarande står ute och njuter.

Klickade just hem detta..

Allt är från H&M.
Kanske är någon som minns att jag redan beställt ett sånt där armband från nelly.com för några månader sen. Men nu är det så att jag har lyckats slarva bort det någonstans där hemma så fick följa med ett nytt från H&M!

Forever strong

Har just sett en sånhär typisk Mikaela film, forever strong heter filmen och den måste ni verkligen se! Såå förbannat bra, höll även på att börja gråta två gånger men sånt som händer när jag ser filmer i min ensamhet, hehe.. Ett stort plus var ju även att det var Sean Faris som spelade huvudrollen, mums!
Bild från filmen på Sean Faris.

TRAILERN:


Lördag

Min faster och hennes kille var just förbi här i stallet, blev nästan lite chockad. Dom for iallafall för ett tag sen och nu tänkte jag roa mig med att se en film som jag har lyckats somna till 2ggr när jag och amanda har sett den pga. ja varit trött men amanda ha sett klart hela båda gångerna, haha..

Fredagkväll

Ligger bara här inne i disponibla nu och gör inte någonting. Tidigare ikväll har vi varit med Magnus & Johan någon timme iallafall och nu börjar jag faktiskt bli lite trött så ska väl sova strax!

Lisa gör "skitgöran"!

Här sitter jag i min ensamhet medans Amanda och Lisa mockar, & jaaa Lisa mockar! Ger alltså Lisa 150kr för att hon mockar mina 4boxar som egentligen jag skulle gjort nu, men hon ville tjäna pengar? Hon ska även hjälpa amanda med att ge hästarna kvällshöet så ska jag & amanda ta in dom sen.
hahha min slav!♥

Fredag

For till stallet 07.00 för att ge hästarna frukosten sen for jag ut och red min poa 1,5timme. Efter de kom pappa så for vi och köpte present till mamma sen lämnade han av mig i stallet igen så gav jag hästarna lunch och körde hem moppen. När jag kom hem duschade jag och lyckades missa 13.05 bussen tillbaks till Burträsk men hann istället fika med familjen eftersom det är mammas födelsedag idag! Nu är jag iallafall i Burträsk igen med amanda och lisa så ska vara social nu, puss♥
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA♥
Bilden är från turkiet för 2år sen från mammas födelsedag!

@ Stan

Ligger bara i sängen just nu och myser med min misse. Ska gå och tvätta bort sminket alldeles strax och därefter ska jag koppla in datorn till tvn och se någon film som jag förhoppningsvis somnar till!

@ Stallet

Nu är alla boxar mockade och höet utlagt osv, så nu är det bara kvar att ta in hästarna iprincip. Pappa kommer och hämtar mig halv fem så då måste vi ha tagit in dom och så ger amanda dom kvällen senare. När jag kommit hem till stan blir det duschen direkt för min del därefter fixa mig lite och sedan fara till ursviken för att fira min faster som fyller år och därefter styr jag mot stall nummer 2 för att motionera min egna hezt!
Världens bästa Penny♥

Torsdag

gick till 12 igår sen slutade vi, tog bussen hem till stan och så köpte jag nytt solpuder & en typ eyeliner därefter tog jag och lisa bussen hem till mig. For till frasses och satt där i några timmar, åt pommes & drack milkshake. Skjussade hem Lisa sen drog jag till stallet och 21.10 tog jag och amanda bussen tillbaka till Burträsk. Idag har vi bara släppt ut hästarna och jag känner mig sjuk efter att sovit i stallet inatt.. men känns lite bättre nu ivf!
Tumblr_lghf8y3xdb1qzx5i0o1_500_large

RSS 2.0