28Februari


har just kommit hem från stallet. ska gå och duscha nu sen lägga mig i sängen och se lite oth och förhoppningsvis så somnar jag tidigt ikväll, puss♥

Dagens köp..


köpte dessa rosa fleecelindor till penny idag från kusen & co, ha spanat in dom sen dom kom men har inte köpt dom förän idag! bilden ger ingen rättvisa alls till färgen.. men jag är nöjd över mitt köp;)

Måndag

har just sett avsnittet av ponnyakuten som gick på tv igår, och nu ska jag strax gå till bussen eftersom jag har praktik idag också! sista veckan på praktiken nu, gu vad tiden har gått fort men de har varit jätte kul!

Wallander Cellisten

Har just sett wallander cellisten som gick på tv nu ikväll. Filmen handlar om en rysk konsertcellist som råkar ut för ett bombdåd och Wallander och hans team börjar undersöka fallet. Det visar sig att kvinnan var huvudvittne i ett mordåtal mot en medlem i ryska maffian. Wallander inser att han har att göra med en brutal och skoningslös motståndare som är beredd att gå hur långt som helst för att nå sina mål.

faktiskt rätt så bra film!


Söndag

hästen motionerad, jag nyduschad och nu sitter jag här nere framför tvn och ser på wallander tillsammans med pappa. förhoppningsvis kommer mamma hem snart med en multivitamin, är så sugen!


@ bilen


sitter justnu i bilen påväg hem från burträsk. när jag kommer hem ska jag göra lite måsten och ett av dom är att motionera hästen! nu ska jag se oth, puss♥

Såg just en varning om en...

... en norsk kvinna som har fått förbjud att äga, sköta, sälja osv hundar i norge! blev tvungen googla på hennes namn och de kom upp en jävla massa saker som hon gjort och allting! och inte nog med det, hon har flyttat till östersunds trakterna för att bygga upp sin verksamhet där igen eftersom hennes hundförbjud inte gäller i sverige, konstigt nog! hon har kastat hundar i väggen, strypt dom, sparkat dom för att avliva dom, låg döda hundar i frysen & i gödselstacken, hundarna var rädda för folk när dom kom för att ta dom ifrån kvinnan, hundarnas hundgårdar var bara full i skit, hundarna fick inge vatten eller någonting! printade några av länkarna som kom upp vid min google sökning, och fyhelvette så hemskt jävla kärring, blir fan upprörd. http://h1.ripway.com/baksarkiv/norge.html där har ni en länk där de står massa om kvinnan och massa länkar om t ex. de som skrivits i tidningarna, vill ni göra en egen google sökning om henne så söker ni på aud stokman! SÄLJ DÅ INTE EN HUND TILL HENNE, hon letar hundar i hela sverige nu & använder sig av olika namn genom blocket och massa andra försäljningssajter osv.

Tummen upp!



uppdatering 18.13

matchen slutar 6-2 till skellefte!

Har nästan just klickat hem denna..

vet inte ens riktigt hur den luktar faktiskt men amanda sa att den lukta gott iallafall! men kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle köpa denna, paris hiltons heiress eller jennifer lopez live men slutade med att det fick bli hiltons denna gång ivf!

@ skolan

i helgen jobbar jag så nu ligger jag och amanda i varsin soffa uppe på holken för att kunna få internet på datorerna eftersom inte internet från skolan räcker ner till rektors. skit härligt väder idag iallafall, droppar från taken och jag kan inte göra annat än att älska de, vår♥!

google bild..

Läste detta för någon dag sen.. huvva.


Fredag!

steg upp klockan 7 imorse för att ta ut hästarna, gjorde även klart allt som ska göras i stallet! när jag kom hem duschade jag och gjorde mig klar men nu sitter jag bara här på sängen med datorn i knäet och funderar på om jag ska orka platta håret eller inte, haha värt. ska iallafall kolla på dinsko.se nu och se om jag hittar nå skoooor, eftersom pengarna rullar in på kontot idag;)

Onsdag

är inte så bloggsugen med tanke på jag iprincip aldrig ha nå nytt att skriva för mina dagar ser iprincip likadana ut dvs. praktik > stallet > duscha > sova eller praktik > stallet > hockey > duscha > sova, så ser mina veckodagar ut, helgerna lite annars ivf! nu har jag då just duschat och funderar på att sova strax, puss♥

Tisdag kväll

slutade praktiken 18.00 som vanligt, pappa hämtade mig och vi drog direkt till stallet och gjorde klart allt där sen for vi direkt till hamn för att se en spännande match mellan skellefte-södertälje som slutade 4-3 & därmed serieledare igen! de är min förklaring till varför jag inte hunnit blogga någonting nu senare idag. har inte ens hunnit äta middag så ska göra de nu, puss♥

Tisdag

Håller på att göra mig klar inför praktiken nu, börjar tio och slutar sex, som vanligt. ska bara platta håret och hitta några kläder att ha på mig sen är jag redo för nya tag.

Måndag

tror jag spricker när som hellst, har proppat i mig massa mat för jag var så hungrig. hur som hellst har jag varit på praktiken idag och allt har flytit på bra precis som vanligt, lunchdejtat med felicia som vanligt på måndag & tisdagarna. nu ska jag snart byta om för att fara till hästen!

Kom just på att jag inte bloggat någonting idag.

vaknade 7, for och släppte ut alla hästarna sen for jag hem och la mig igen och sov till halv 2. nu sitter jag bara framför datorn men ska snart ut och göra lite vettiga saker sen ska jag även till stallet och rida, puss♥

Hard candy

har just sett filmen hard candy som är från 2005. filmen handlar om 14åriga Haley som kommunicerar med den 32åriga fotografen jeff i ett chattforum på internet. jeffs fyndiga formuleringar verkar fungera när haley går med på att träffas. haley verkar balanserad, oskyldig, flörtig och går med på att posera framför kameran. Jeff ser haley som en lyckoträff, men han har minst sagt missbedömt läget..

ändå helt okej film.


Med 4-1 vann...... frölunda matchen.

tycker faktiskt inte det verkade som att skellefte tog den här matchen så seriöst. ericsson stod första perioden, släppte in 3-0 men fick som ingen hjälp av backarna heller så.. i andra & tredje stod hadelöv. aja bara ladda om för nya tag på tisdag när vi möter södertälje på hemmaplan.

Hela livet är ett spel, du måste satsa rätt..

idag mår jag mycket bättre så jag har till och med kunnat rida ut en sväng på bushästen, har även följt med pappa och hämtat en ny höbal och gjort klart allt i stallet. nu ska jag gå och göra mig klar för att sen följa pappa till hamn och se hockeyn, puss♥

bilden är på mig och penny i mars, 2009 !

Salt

såg bara ena filmen som vi hyrde, blev salt som är en amerikansk spion action thrillerfilm från 2010. Filmen handlar om cia-officeren Evelyn Salt(angelina jolie) som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon anklagas för att vara en rysk spion tvingas hon fly för att rentvå sig själv och sitt namn och visa att hon är en sann patriot.

helt okej film men ingenting jag väljer i första hand att se igen..

Filmkväll


filmkväll med familjen tackar jag inte nej till när jag mår såhär! känner mej lite bättre men ska ändå ta de lugnt hela helgen så jag är frisk på måndag. följde mamma på ica för att köpa godis, chips, dipp och dricka och hyrde även två filmer som vi ska se, kommer bli awesome.

Fredag

hann bara gå ner för trappen och ser då mattes jacka hänga i hallen, ringer mamma och de visar sig att även han blivit sjuk. jag gjorde iallafall nudlar till frukost/lunch, de får duga! drack även multivitamin som är hur gott som hellst.. nu ska jag gå ner och se lite tv, puss♥

7K

är hemma idag med eftersom nu känner jag mig som jag gjorde i onsdags, dvs. värre än igår.. är riktigt less på att vara hemma på dagarna nu alltså, ja vill på praktiken och göra någon nytta! ska gå ner och se om jag hittar någonting att äta nu, puss♥

Saik tog tre stabila poäng ikväll!

saik vann mot modo, 4-1 och hv förlorade mot djurgården.
vilket betyder att vi är serieledare igen!

Cover


hittade just denna cover med Ulrik Munther, helt okej faktiskt!



Sjuk idag ocksåå..

om 1½ timme kommer mamma hem, förhoppningsvis med något gott åt mig! själv så ligger jag bara i min säng och ser film och dricker cola just nu. ska strax gå ner och se ifall jag hittar något att stoppa i magen, puss♥

Blood and bone

Har just sett blood and bone, filmen kom ut 2009 och den är 90min lång.

Om blood and bone:

I Los Angeles undre fightvärld tar en före detta brottsling omvärlden med storm när han bestämmer sig för att hedra minnet av en bortgången vän.


Onsdag kväll

pappi kom just hem med cola åt mig men glömde köpa en av sakerna jag bett om så då for mamma på ica nu för att köpa de och lite till, tack♥ jag har just börjat se tredje filmen för idag, va ska ja annars roa mig med nu när jag är sjuk liksooom?

Get rich or die tryin´

har just sett Get rich or die tryin´ som är en amerikansk film från 2005 som även 50 cent är med i. På wikipedia står det att filmen är baserad på 50 cents riktiga liv. filmen börjar iallafall med att hans mamma dör och sen fortsätter han i sin mammas fotspår med att sälja knark och sånt där..

tycker faktiskt den var rätt så bra ändå!

Dagens köp..


hur snäll pappa har jag inte,
han kom just hem med tröjan jag la av från carlings igår,
tack pappi

fast tröjan är mkt snyggare på och dessutom orkade jag inte ta någon seriös bild för jag känner mig fortfarande inte frisk eller har sjukt ont i huvudet fortfarande..

Onsdag

har inte sovit bra inatt alltså.. har vaknat hela tiden för att jag frysit osv och nu ligger jag bara hemma i sängen och kan inte säga annat än att det känns som jag åkt på feber ändå.. ska se film nu, puss♥

Escadas senaste..

Escada Taj Sunset EdT
såg att denna Taj Sunset, Escadas limited edition-doft för 2011 har kommit ut nu!
blev lite smått sugen men som ni redan vet.. jag försöker spara pengar;)

Alltså norrhammar skolan idag!?

tydligen har polisen varit till nh idag för de har varit oroligt. elever har typ krossat bilrutor på två lärares bilar, eller rolands bil och kuratorns bil var de typ och.. jamena vafan har dom för fel, varför ens göra de??? sen har dom typ kastat ut möbler och skit, vafan händer helt jävla seriöst?

Onsdag

min dag har väl sett ut ungefär som alla andra dagar. praktik, stall, hockey & lite film med felicia. kom just hem från fells och jag känner mig sjuk.. har frysit som en tok hela dagen, nu ligger jag i sängen och känner mig allmänt hängig med huvudvärk också.. håller tummarna för att jag inte kommer vara sjuk imorgon!


Glad alla <3-ans dag allihopa!


just kommit hem från stallet och allt jag kan säga är... kallt! har hört rykten om att det kommer vara såhär kallt om inte ännu kallare hela veckan, & då är min fråga.. kommer jag överleva kylan? nu ska jag iallafall gå ner och fika med familjen!

Dagens köp..


köpte ett ländtäcke från kusen & co, av hansbo idag! har klarat mig en hel vecka att inte köpa någonting där men idag kunde jag inte motstå längre. innan jag började imorse hann jag köpa en ring också, kommer från accent! hann även köpa lite alla hjärtans dag presenter till familjen också.

Love and other drugs


har just sett klart denna film som även går på bio! jag kan inte säga annat än att jag tipsar er om att se den, ruggigt bra faktiskt!

Inatt när jag drömde, jag såg dig igen......... du är mer än en vän.


mitt humör är inte på topp idag.. ligger iallafall nu i sängen och lyssnar på musik och tänker lite för mycket, men ingenting jag kan rå för. har ingenting att skriva insåg jag nu, tror det beror på humöret faktiskt.. puss♥

Hezt

hann inte förbi kusen & co idag innan dom skulle stänga. får istället lov att köpa de där ländtäcket jag har spanat in under hela veckan på måndag istället då! med tanke på kusen & co, hade hittat ett jätte fint schabrak och benskydd men så i torsdags(?) när ja skulle märka om jacson sakerna så blev jag tvungen höjja 100spänn på båda benskydden, de sved men samtidigt positivt eftersom då köper jag dom inte och jag kan lättare fortsätta att spara pengar som jag håller på att göra, och de är då ingenting jag är i behov av egentligen heller så!


Finaste penny♥


kom fram till att det inte är så ofta jag skryter upp penny här på bloggen så därför gör jag det nu då. hon var så sjukt fin ikväll fast hon hade även lite överskottsenergi. jag gjorde två galoppfattningar och båda tog hon klockrent, sen var hon bara allmänt jätte fin under hela uteritten! nu ska jag gå och duscha sen ska jag väl bara ta det lugnt och se någon film.

I´d come for you

påväg hem från stan vart jag skuggad sista biten av min faster och janne, dom tyckte faktiskt att jag körde bra! nu har jag just fikat och ska ta på mig stallkläderna för att sen köra till stallet och göra klart och rida penny.

De som fick följa med hem från stan..


Wrangler jeans från jc, grön hoodtröja från cubus, svart tröja från cubus.

detta var det jag och mamma köpte till min lillebror idag.




självklart kan inte jag gå på stan utan att ha någonting med mig hem åt mig själv och eftersom mitt puder gick sönder igår, igen, så fick jag ett nytt puder och 2st nagellack av mamma♥
vart även så att jag bytte jackan jag köpte igår från h&m till en mindre storlek.

Lördag

idag far yvve, vickan & cassandra utomlands för praktik och jag hoppas dom får kul allihopa! själv så ska jag strax till stallet för att ge hästarna lunch sen ska jag till stan en sväng. måste gå och se vart jag lagt jackan nu!

Dagens köp


från vänster..
vit tröja, militärgrön vårjacka, grå tröja & tillsist en leopardfärgad cardigan.
jackan är mycke snyggare i verkligenheten när man har på sig den, färgen på bilderna är inte rättvisa heller så.
får se ifall jag ska byta jackan till en mindre storlek, ska tillbaka imorgon för att prova en 34a. allt kommer iallafall från h&m.

00.30

just kommit hem efter att ha skjussat hem lisa. ikväll har vi pratat i mängder men även sett en svenskfilm. nu ska jag gå ner och hämta colan, tvätta bort sminket och sen se någon film!

Nobody loves you like I do

har suttit och nördat tetris minst en timme nu i sträck och innan de har jag duschat. pappa kom hem med cola åt mig eftersom jag va så sjukt sugen. ska väl snart gå och torka håret och sminka mig och sånt där sen drar jag & pappa till maxi och äter, måste även hämta ut pengar eftersom mamma ska fara och köpa de jag la av på h&m igår.

The wild stallion

Har just sett klart the wild stallion som handlar om Hanna som åker till ett ställe där hon ska bo et tag där borta finns en flicka som heter CJ som är jämnålder med henne och de blir bästavänner och upptäcker någonting som skadar vildhästarna och de upptäcker även den svarta hingsten som är så omtalad däromkring.

filmen gjordes 2009, gick väl att se men var inte sådär jätte bra.

Fredag


börjar 15.00 idag men var ändå uppe med tuppen imorse för att fara till bergsbyn & släppa ut alla hästarna sen gjorde jag klart åt min egna. när jag kom hem gick jag ut en sväng med hunden men nu sitter jag bara framför datorn och tycker synd om mig själv för jag har så förbannat ont i nedre ryggen.. ska se klart filmen jag började se igår kväll och så ska jag se ifall vi har nått gott jag kan äta, puss♥

Dagens....

Dagens vill ha: massor från kusen & co osv
Dagens klädsel: Underkläder, sockar, tröja, halsduk och jeans
Dagens smink: de vanliga
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: everything´s wrong - crossfade
Dagens roligaste: Gått så super bra på praktiken
Dagens favorit: Vet inte
Dagens köp: Ingenting men har lagt av nå saker på h&m
Dagens humör: Var bra tidigare idag men inte längre... sadface:(
Dagens ord: orka


har blivit en vana att jag lyssnar på denna gamla goding när jag är lite sadface..

-23.7grader


nu är allt klart i stallet, penny får stå idag pga. kylan och dessutom är de nog ännu kallare i bergsbyn än vad vi har här hemma eftersom det brukar vara så. nu är jag iallafall hemma, ska gå upp och tvär duscha sen ska jag gå till tvn och se hockeyn som började halv 8 egentligen men!

Min praktikdag i stort sett

idag har jag kollat igenom alla jacson saker som finns på kusen & co och märkt om dom eftersom det blivit lite prisändringar nu. har även tagit emot kunder förstås och har även lärt mig kassan och sånt där! imorgon ska ulf och frida till sthlm på en hästmässa, fick därför frågan av ulf ifall jag ville öppna butiken då 10.00 och vara själv där ända tills 15.00 då denise kommer, tackade nej eftersom jag inte riktigt känner att jag har koll på alla saker i butiken än. börjar iallafall 15.00 imorgon då men nu ska jag äta upp maten och sen bege mig till stallet!

23.17

leggingsarna satt finemang, men ett par kändes lite stora nästan även om det är xs-s och de var dom minsta dom hade inne men de får duga. just nu håller jag på att tanka hem några hästfilmer, vissa har jag sett men inte alla. funderar starkt på att gå i säng, känner att jag börjar bli lite trött faktiskt..


Paket till mooi

nu har jag nästan just kommit hem från stallet. möttes i hallen av mitt nelly.com paket som kommit så nu ska jag skynda mig upp och duscha sen ska jag prova leggingsarna jag beställt.

Onsdag


gick bra att ta sig från burträsk till praktiken idag. och har även gått bra på praktiken, har fått göra allt möjligt bla. skrivit en ny skylt som står utanför butiken medans det är öppet. när jag slutat fick jag hämtning av pappsen och nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att maten ska bli klar så jag kan fara till stallet efter jag ätit och motionera min häst och allt som ska göras där!


Tisdagkväll


blev visst ett till inlägg här. övningskörde till stallet och hem. nu ska jag alldeles strax bege mig till bussen som går mot burträsk, ska alltså övningsköra till busstationen också. ska gå och kolla så jag har packat ner det jag behöver, puss♥

hih

just kommit hem från praktiken så sitter och äter middag nu. idag har jag fått ta hand om kunder, gått runt i butiken och kollat vad som behöver beställas hem och bytt ut saker i skylfönsterna precis hur jag ville. när jag ätit ska jag till stallet och därefter far jag till burträsk och sover där inatt, därför kommer det inte uppdateras här nått mer idag, puss♥


Tisdag

Har just sminkat mig, ska bara välja kläder & äta sen är jag redo för en ny prao-dag. jobbar som vanligt 10.00-18.00 så vi får höras efter sex någon gång, puss♥

Systemunderhåll

sista inlägget för idag. klockan 00.00 kommer blogg.se genomföra ett systemunderhåll så därför kommer det inte gå att blogga mellan 00.00-01.00 men kommer fortfarande att gå läsa bloggar. har just torkat håret och ligger bara i sängen och ser på oth nu iallafall, natti♥

Goodie,



Nobody can stop us

har just kommit hem från stallet, gick sista biten hem för pappa stannade och hjälpte några ungdommar som lyckats köra av vägen. nu är då iallafall allt i stallet klart och hästen motionerad. ska gå och duscha nu, puss♥

bilden är 3-4år gammal, men ändå min älsklings poa!

18.43

nu har jag nästan precis kommit innanför ytterdörren. första praktikdagen idag och allting har gått bra! åt lunch på dallas tillsammans med linda & felicia. nu sitter jag och äter kyckling & ris och därefter drar jag till stallet, puss♥

Första praktikdagen

måndagmorgon idag vilket betyder att det är min första dag på kusen & co idag! just nu håller jag på att göra mig klar samtidigt som jag försöker få iväg min lillebror till bussen. själv tar jag kvart över nio bussen intill stan eftersom jag börjar tio, puss♥

Har just klickat hem..


två par leggings, ett enkelt armband och ett par nya örhängen eftersom jag slarvat bort ett av mina örhängen, därför köper jag exakt likadana igen.
allt är från nelly.com!

Get ready


efter 3timmar är jag nu hemma igen. har hämtat och packat saker i lägenheten, hämtat pennys grejer och lastat henne, sen har jag även fixat en massa i stallet i bergsbyn och tillsist har vi lämnat igen hästtransporten! nu ska jag vara duktig och lägga in mina kläder i garderoben, puss♥


16.16

har just ätit pommes & smältost, min middag för idag alltså. har även sett litegran av eat, pray, love men har fortfarande inte sett klart den, har bara sett ungefär hälften. ska gå ner och leta reda på millis nu, tänkte gosa med henne litegran ifall det blir så att lisa tar henne till btk idag, puss♥

En av favoriterna just nu ♥


One step closer

Ny dag idag då. nu ligger jag bara i sängen framför datorn men ska alldeles strax gå ner och stoppa någonting i magen. senare idag åker jag och pappa till burträsk för att hämta min packning och hästen. men nu måste jag verkligen gå ner och äta någonting innan jag dör av hunger, puss♥

Turn around


har just varit ut en sväng med hunden. men nu håller jag på att fylla upp badkaret med vatten för jag ska bada eftersom jag fryser så himla mycket som vanligt nu när de är vinter..

Heii

första perioden ägde ju vårat aik, andra perioden kom hv igång och tredje perioden avslutade vårat aik med massa utvisningar iprincip, 6-4 blev det till hv iaf.. majesky åkte på hjärnskakning vilket var förjävla synd, jävla svin ledin! nu sitter jag och äter middag, spagetti & köttfärssås, eftersom jag inte hann äta innan hockeyn.

bild från turkiet!

Snabb uppdatering

nu drar jag till hamn och ser serieledarna möta varandra, hv71 - skellefte!

God morgon

vaknade nu vid 11 tiden. sitter bara inlindad i en filt nu för jag fryser samtidigt som jag dricker multivitamin och lyssnar på musik men ska alldeles strax ta och äta någonting. senare tänkte jag fara förbi stan en sväng.

bilden är 2år gammal, men jag bjuder. klaga int på posen;)

Hello

nu har jag just kommit hem efter att ha umgåts med felicia, jonathan och daniel. vi har spelat spel och pratat typ. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men ska väl kolla lite bloggar och sånt där sen lär det väl bli lite tetris också:]


@ staaan

sitter nu hemma i soffan med mamma, hunden & millis och ser på dr phill. känns faktiskt riktigt bra att vara hemma nu, var ett tag sen eftersom jag jobbat så mycket i skolstallet. har även hunnit sakna millis i veckan eftersom hon varit hemma i stan och henne får jag äntligen också träffa. nu ska jag alldeles strax bege mej till felicia så ska vi gå till ica, puss♥

@ skolan

sitter fortfarande på skolan. slutade 12 och då åt jag sen gick jag upp till stallet, körde min häst och fixade litegran. nu sitter jag bara här och väntar på bussen till stan som går kvart i 4, alltså ungefär en timme kvar. tror faktiskt att jag ska börja se någon film som jag har på min dator nu, så kanske tiden går lite fortare, puss♥


Vem köper detta?



Vem köper det här armbandet för ungefär 3000kr??
jag ser då inget snyggt i det här armbandet men finns säkert någon som gör de.
Minns inte vad märket hette, men är ju definitivt pga. märket de är så dyrt skulle jag tro. Hittade de hur som hellst på nelly.com

Another day in paradise

nu har jag just packat klart "allting" jag tror jag ska ha med mig ivf, vet att jag troligtvis glömt massor men då får jag väl ta bussen hit någon kväll och hämta de isf om de är viktigt. tidigare idag på skolan har ingenting spec hänt, har redovisat om buddhismen och fick hemstudier sista timmen så då gick jag upp i stallet och packade pennys saker sen for jag ut och körde. efter de drog jag på coren sen konsum en sväng och sen hem. nu håller jag på att tvätta min sista tvätt, vilket känns skönt då är allt fräsht sen när jag kommer tillbaka. ska spela tetris nu, puss♥


Ooops

Råkade visst fastna framför tetris lite för länge.. nu ska jag ner och hämta tvätten och hänga upp den sen säger jag gonatt, jag är så sjukt trött.. puss♥

Tisdag idag? -nej de är onsdag.

hela den här veckan har känts knasig pga. vi var lediga i måndags så därför tror jag hela tiden att det är tisdag idag men de är ju faktiskt onsdag.. känner mig även lite stressad eftersom jag måste packa med mig en massa saker hem eftersom jag har praktik i hela 4veckor sen direkt där på kommer sportlovet, måste även hinna med att packa alla saker jag ska ha med hem åt penny. sen är det ju så att jag vill få bort all tvätt och jag hade turen att tvättmaskinen var ledig ikväll så jag håller på att tvätta i mängder nu men hinner bara starta en till tvättmaskin efter de här för sen är klockan vid 10. blir nog en tidig kväll ikväll och packar nog allting som ska med hem till stan imorgon istället, puss♥

hatar att packa, känns alltid som att jag ska glömma allt.
dessutom jätte svårt att veta vad jag kommer behöva/vilja ha i stan under den här 5veckors perioden framöver.

Hjärtats ensamma slag

skola idag som vanligt. amanda fixade allting åt våra hästar så när jag slutade gick jag bara upp till stallet så for vi ut och red. efter att ha ridit klart osv så fick vi skjuss till cirkelträningen, känns verkligen som jag gått igenom varenda muskel i kroppen men de var riktigt roligt & imorgon har jag coren också, var ett tag sen sist! nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig.. puss♥

Just give up, it was just a dream

skola idag som vanligt, på förmiddagen hade vi stall, jag red palm som vanligt. efter lunch hade vi foderlära sen for vi och köpte fika, så när vi kom tillbaka till skolan fikade vi och efter de fick vi några apu-papper. efter skolan så fixade jag klart allting åt min häst och amandas sen for vi ut och red några intervaller och så. nu sitter jag hemma i lägenheten har just sett 2avsnitt av oth och ett avsnitt av ponnyakuten. avslutar här, puss♥

RSS 2.0