Skellefteå i sm final!

Ikväll avgjordes det efter 6matcher, lule ledde med 2-0 i matcher men så vände skellefteå och tog 4raka segrar vilket ledde till att lule är utslagna och
skellefteå nu är i sm final & kommer då möta färjestad! är så sjukt glad nu:D

Torsdag

är duktig och städar lägenheten, ser ut som ett bombnedslag och då skojar jag inte. tog iallafall en pause nu men ska strax fortsätta. ikväll händer väl ingenting, säkert någon film men då är bara frågan, vilken?

Onsdag

är på skolan nu men behöver hjälp med mitt arbete så därför passar jag på att uppdatera lite här eftersom läraren är upptagen förtillfället.. idag ska jag och lisa kolla på en lägenhet, hoppas den är nånting att ha. annars tror jag inte det händer så mycke, ska ut och motionera hästen såklart och sen då? ingen aning. men nu ska jag kolla ifall de senaste oth avsnittet finns på kanal5 play, visades tydligen inget avsnitt i söndags på tv så då har dom de väl inte heller ute på webb-tvn..
Tumblr_liho0fekni1qhnfz0o1_500_large
weheartit, one tree hill.


Guldet ska till Skellefte!

Vi vann ikväll, himla nice! håller tummarna för att saik vinner nästa match också och möter färjestad i finalen!!

Gårdagen..

satt typ aldrig vid datorn igår så därför blev de ingen bloggning. igår knackade iallafall våran hyresvärd på för att visa våran lägenhet eftersom vi sagt upp den & då va de tydligen robert och jacob som skulle kolla på den, haha. efter ett tag när hyresvärden farit härifrån for jag & lisa ut en sväng och sen när vi kom tillbaka var jakob & robert fortfarande kvar här så vi pratade mest bara och sånt. sen efter att dom farit började jag och lisa se en jätte obehaglig film som vi ska se klart nu, puss♥

@ Norsjö

framme i norsjö nu, mamma blev bara rädd en gång för hon trodde jag skulle köra av vägen men ja vejde ju bara för en snöklump och hade allt under kontroll, haha var lite kul ändå.. ska väl snart gå till konsum och köpa någonting ätbart, är himla hungrig.. sen när vi ska hem härifrån blir det nog jag som kör hem också!

Söndag

Jag är redan vaken även om ja inte somnade förän 03.30.. idag kommer jag ha rätt så fullt upp hela dagen för jag ska övningsköra till burträsk sen till norsjö och därefter ska jag sola, packa och ta bussen till burträsk igen, ska säkert göra någonting mer men som jag bara missat att skriva nu. blir nog ingen mer uppdatering förän ikväll men jag vet att ni klarar er!
P.S Glöm inte att ställa fram klockan en timme till sommartid! ;)


Kan bli verklighet, tro mig jag vet.

nu har jag nästan just kommit tillbaka efter att ha följt felicia en bit hem, tidigare har vi sett lite oc sen somnade båda två så kom mamma och väckte oss. ska upp tidigt imorgon så måste sova nu, natti♥
Tumblr_ldfgxwve8v1qeerpko1_400_large

Du vet ingenting..

är med felicia nu, hon sitter och fixar håret & jag sitter vid datorn. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting kommer vi väl förhoppningsvis på.

Hockeiii

nu är det pause sen är det tredje perioden, står 0-0 men vi ska ta hem de här! snart ska vi väl äta middag också men jag är inte sugen eftersom jag suttit och ätit mig mätt på cola, chips & dipp..

Dagens låt♥


Trigger

igår innan jag somna såg jag klart filmen Trigger som är en norsk hästfilm!
Filmen handlar om 11åriga Alise som har berättat för sina vänner att hon är en duktig ryttare & att hon hjälpt sin morfar att tämja vilda hästar. Detta är dock en lögn, Alises största rädsla är just hästar.
En skadad häst är på rymmen (Trigger) och den är vild och galen. Alise lyckas av en slump få in hästen i den inhägnade basketplanen och kompisarna tycker att hon ska visa vad hon går för, hon har ju tämjt vilda hästar förr, på sin morfars hästgård, har hon ljugit för dom om. Morfar Lasse ska flytta in på ålderdomshem och har precis lämnat sin gård, han är sur och tvär men Alise lyckas övertala honom att komma till basketplanen för att hjälpa till med hästen, morfar Lasse har verkligen varit en fantastisk hästkännare för många år sedan.
Det visar sig att den förrymda hästen ägs av en mäktig man som trodde att detta skulle bli Norges bästa hopphäst, men, hästen är folkilsk och svårhanterlig så ägaren har beslutat att hästen ska slaktas.
Men det går såklart inte morfar Lasse eller Alise med på så dom gör allt för att hindra det!

Alise & Trigger

Lördag

har just kommit hem från btk efter att ha varit dit en sväng med pappa för att ge hästarna lunch. nu ska jag gå och duscha sen ska jag se hockeyn som visas på tvn idag, & idag ska vi bannemej vinna!!

Shopping

har just klickat hem lite kläder med mammi. ska ta och ropa hit henne nu igen så ska hon komma så jag kan beställa hem ett lip plumer, de som är här på bilden nedanför! har hört att den här läppsyl liknande lip plumpern ska vara bra, såå upp till bevis;)

Fear

Igår kväll innan jag och lisa somnade såg vi filmen fear, har sett den tidigare när den gått på tv. Den är faktiskt rätt så bra ändå men får mig att tänka till riktigt mycke och jag känner nästan igen mig i filmen litegran från tidigare...
Filmen handlar iallafall om Nicole Walker som är en ganska oskyldig tonåring, bor med sin överlägsna far, Steven, hennes styvmor Laura, och hennes styvbror Toby, men hon har en rebellisk sida särskilt riktade till Steven. Vid ett rave, möter hon David McCall som sopade bort hennes fötter med sin söta, artig natur. Steven litar inte David från det ögonblick han möter honom. Han blir också arg när Nicole kränker henne utegångsförbud att tillbringa mer tid med David. Ju närmare Nicole och David blir, desto mer Steven objekt. En dag skrämmer David Nicole när han ser henne krama hennes vän, Gary. Han överfaller Gary och putar omkull Nicole på marken när hon försöker stoppa honom. Nicole slutar saker med David, hon lämnar honom. Nästa dag skickar han henne ursäkts anteckningar, men hon är rädd och förvirrad. Steven & Nicole börjar tjafsa så hon går tillbaka till David. sen händer det massa mer, men jag tycker ni helt enkelt får ta och se filmen!

Fredag

matte b hela dagen idag därefter tog jag bussen intill stan, åt på dallas med lisa, gick runt lite på stan sen tog jag bussen tillbaka till stallet för att fara ut och motionera hästen. när jag var klar i stallet kom mamma och hämtade mig så fick jag övningsköra till stan, gick super även om de var typ 30st renar som befann sig efter vägen. har nästan just kommit hem så ska äta någonting nu sen ska jag övningsköra till bergsbyn för min lillebror ska på nå konfagrejs där.
bild från google.

Torsdagkväll

var till ume idag för dom ville kolla min hals.. när jag var klar på sjukan så for vi intill stan i ume en sväng och fick då med mig ett läppglans och ett par skor från skopunkten, tack mamma & pappa♥ därefter for vi på godishuset, sen donken sen skjussa dom tillbaka mig till burträsk.
ett av dagens köp!

Onsdag

jag har så sjuukt ont i huvudet, men nu ligger jag då bara i sängen och tar det lugnt. annars så har jag dammsugat och renbäddat sängen, har även sett oth avsnittet som visades på tvn i söndags igen bara för de var så spännande osv.. ska nog se andra avenyn nu!

Fastnar i tankar & försöker ta mig loss

är på skolan fast vi har fika nu så tänkte passa på att uppdatera bloggen litegran. efter skolan ska jag iallafall ut och rida min häst, mysit. sen blir det väl en lugnkväll, vet inte, är inte på så bra humör nu. efter fikat har vi iallafall datakunskap och efter de slutar vi.
Tumblr_li5pfjlqau1qcuv78o1_500_large
weheartit.


Save it, bitch

när jag kom hem hade lisa gjort maten klar så då käka vi sen tog vi cykeln och drog ut på äventyr, blev edelvik en sväng. nu ligger lisa på golvet, jag sitter vid datorn och nu kommer visst jens så ska se tv, herå♥

Tisdag

Sitter just nu på skolan och har lektion i foderlära som vi haft hela dagen. vid 2 far vi intill byn för att köpa tisdagsfika som vanligt. efter skolan ska jag ut med hästen i de himla fina vädret, synd de blåser så mycket bara.. ska fortsätta jobba nu, puss♥

Måndag

ikväll har amanda, jakob och robert hunnit vara förbi här en sväng, sen kom cassandra förbi en liten stund sen kom magnus och så kom lisa hem igen efter att ha varit i stan! ska se klart sista biten av jackass filmen nu innan jag ska sova.. blev lite för sent igår så satsar på en tidigare kväll ikväll, natti♥

Tänker inte visa mig svag

jag har så sjukt svårt att bryta mina vanor har jag märkt, det är en vana för mig att blogga så därför är jag tillbaka nu! vet jag skrev mer än en vecka, men som sagt jag har svårt för att bryta mina vanor..

idag har vi iallafall flyttat skolhästarna till travet, slutade vid 1. for då ut och red finaste penny som var helt underbart fin idag! nu sitter jag själv i lägenheten, har hunnit gråta litegran till oth, sett ponnyakuten, duschat och nu sitter jag bara och kollar vad jag ska beställa hem.. spara pengar? hm ja försöker faktiskt :$

brooke & julian, oth..

Happyface gånger tusen

Vi vann mot linköping, skellefte vidare till semifinal! förlängning lule - djurgården nu, får se vem av dom som vinner dvs. dom möter vi! huvva så spännande dom sista minuterna var i matchen men vi klarade de.
HAPPYFACEEEE, just nu ivf!!!!

Är bara tvungen...

... att yttra mig om detta!


hittades alltså en kattmamma med åtta ungar som var 3veckor gamla, i en kartong i en trappuppgång på morö backe (där jag bor).
hur tänker sånna här människor egentligen?
helt jävla sjukt, bra någon hittade dom iallafall!

B l o g g p a u s e .

Känns som ja tagit många bloggpauser nu och dom har hållt i kanske en vecka eller två nu på senaste tiden. men nu känner jag att jag verkligen inte orkar blogga så blir lång en pause från bloggen en lång tid framöver.. men ni får ha de så bra!♥

12 Mars (Tidsinställt)

är på skolan med lisa & amanda eftersom jag och amanda jobbar i skolstallet idag! hästarna är ute nu och troligtvis är allting klart i stallet. Ska nog fara ut och köra penny en sväng idag, längesen sist eftersom jag inte haft någon vagn i bergsbyn! blir ingen mer uppdatering eftersom jag lämnat datorn hemma i lägenheten för att slippa ha den med mig imorgon när jag ska gå hem, skulle bli för tungt och jobbigt..

Aldrig mer onoff!

Idag var sista gången jag köpte någonting från onoff och den saken är bannemej säker!
millis bet sönder mitt headset i 4delar, var så glad för jag skulle hämta de för jag såg hon gick in i mitt rum så tänkte hämta de innan hon skulle bita sönder de, när jag tar i de ramlar de bara delar eftersom hon redan hunnit bita sönder de i 4 delar. For till onoff och köpte ett par hörlurar som skulle funka, kom hem provade dom och man hör inte ens vad dom sjunger eller någonting. for tillbaka men där var dom bara allmänt fittiga så jag kastade bara ner dom i fickan igen och gick därifrån, huvva. dom börja säga de va fel på min mobil men de är de tammefan inte eftersom de funkar med andra hörlurar. 300spänn åt helvette, plus att jag måste köpa nytt nu och då blir de då samma gamla vanliga för 500kr & inte från onoff!!!

Hold your head up high

idag blev de suntan sen handlade jag och lisa mat som vi ska äta till veckan. nu har jag just duschat men ska snart till stallet & rida och packa ihop pennys saker och göra i ordning henne för sen kommer pappa dit med transporten & så far vi!
< världens bästa ♥

Fredag

har nästan just stigit upp och ska nu gå ner för att göra mig klar. därefter ska jag packa lite till och sen tar jag 13.45 bussen intill stan för att sola, puss!

11 Mars

just nu ligger jag bara i sängen och ser på efterlyst. funderar starkt på att sova när detta avsnitt är slut och imorgon är andra dagen på det här lovet som jag kan sova ut så de uppskattas verkligen!

Torsdagkväll

har inte haft tid till att uppdatera någonting här idag. började dagen med stall & ridning! därefter for jag hem, drog intill stan för att sola med lisa men blev inge av så vi tog bussen hem och då tog jag en lång prommis med hunden sen duschade jag därefter, sen skrev yvve att hon & vickan va påväg intill stan så jag skyndade mig till 16.15 bussen, vi gick på dallas därefter en sväng på kusen & co sen ica och sen kolla vi lite på stan innan vi gick hem till vickan för hockey! har just kommit hem från vickan nu så ska packa ihop mina grejjer nu!

10 Mars

idag (onsdag) har jag varit med lisa, vi har delat ut lite cv, ätit på subway & gått lite på stan. efter de for jag hem och åt middag sen for jag till stallet! när jag kom hem från stallet duscha ja och därefter kom felicia hit. Nu har jag nästan just följt henne en bit hem så nu ligger jag bara i sängen igen.
google bild.

9 Mars

har just tvättat bort de lilla sminket jag haft idag så nu ligger jag bara i sängen med en kurrandes millis på magen och datorn i knäet & skriver med jens och lisa på fb, de är iprincip allting jag gör just nu. tidigare har jag suttit och kollat litegran på blandannat nelly.com, & självklart hittade jag lite kläder. påtal om kläder.. tror jag ska stöka undan lite kläder som ligger på golvet förtillfället, puss♥

sådär stökigt ha ja då inte, men tog bara första bästa bilden från google!

Tisdagkväll

kom hem för 20min sen från ladan efter att ha sett saik ta hem segern! 1-0 nu till skellefte då och på torsdag möter dom linköping borta igen! nu ska jag ut i garaget och ge smådjuren mat och pussa lite på dom sen ska jag se ponnyakuten, puss♥


8 Mars

Redan 8 mars gu vad tiden går fort var ju nyss nyårs? hur som hellst så har jag just gjort mig klar och snart kommer mamma hem så då ska vi hämta lisa för vi ska göra lite saker. därefter ska jag till stallet & sen ska jag och pappa på ladan för att se hockeyn!

Måndagkväll

efter jag ätit middag for vi för att hämta lisa som sen följde mig till stallet och såg på medans jag gjorde klart allt åt penny och motionerade henne. efter stallet for vi hem till mig och gjorde klart en grejj sen satt vi mest bara och flummade som vanligt, hehe. nu ska jag se film, puss♥

Inte dålig !


Måndag

moröbacke bussarna är ju typ en plåga att åka, himla varmt i dom och himla kvavt, gillas inte! har iallafall just kommit innanför dörren efter att ha varit på suntan och solat! ska nu bege mig upp till duschen och därefter blir det en prommis med hunden, puss♥

6 Mars


har just sett klart dagens oth avsnitt så ska göra mig klar för sängen nu, natti!

Söndag kväll

allt klart i stallet och hästen motionerad & jag nyduschad! nu sitter jag nere i soffan med mamma, hunden och ena katten och ser en wallander film som jag redan sett.

@ bilen

är påväg hem från norsjö nu. så fort jag kommit hem ska jag tvär byta om till stallkläder för att sen fara till stallet och fixa åt min häst och även motionera henne!

@ bilen

sitter bara i bilen påväg till norsjö nu & äter godis. tur jag har mitt headset till mobilen med mig så jag kan lyssna på musik från datorn! tror inte det är så jätte långt kvar nu faktiskt. men nu ska jag spela lite tetris, puss♥

Lördagkväll

nu har jag laddat hem låtar klart från youtube för tillfället. ska nu bege mig upp på övervåningen för att tvätta bort sminket sen ska jag lägga mig och se en film som jag förhoppningsvis även kan somna till eftersom jag ska upp tidigt för vi ska till norsjö imorgon, natti♥

Hockey

Gjorde ett tidsinställt inlägg igår eftersom jag förstod jag inte skulle hinna att blogga någonting idag typ. iallafall så vann vi på övertid mot linköping, var en himla jämn match och vi hade borta minst 5spelare iallafall, en av dom var skyttekungen lindström men tycker ändå aik kämpade bra! 2poäng räckte inte till en miljon så slutade på 3dje plats pga. målskillnaderna så vi fick välja mellan linköping & djurgården så aik tog linköping hemma nästa match då! förhoppningsvis har väl någon av våra skadade spelare kanske återhämtat sig då, bara att hålla tummarna!


Tidsinställt inlägg


Nu släpps pucken i skellefteå kraft arena och jag är på plats, förhoppningsvis är arenan fullsatt! idag tar vi emot linköping hemma och det är sista matchen innan slutspelet, vinner vi den här så är de första gången på 30år som vi blir serievinnare och därmed inkasseras 1miljon till klubbens kassa, hoppashoppashoppas vi tar hem de här nu, kom igen saik!

Fredagkväll

Just nu sitter jag och äter middag eftersom jag nästan just kommit hem. Innan jag slutade bjöd jag på fika och fick även ett presentkort av frida & ulf, himla snällt & de har varit jätte kul att vara där! efter att jag ätit upp min mat så ska jag till stallet och motionera hästen sen ta in allihopa därefter blir det nog så att jag & lisa hittar på någonting!

google bild!

Dagens köp


Som sagt min sista dag på kusen & co idag så just när jag börjat tvärshoppade jag litegran, blev en säck med eggersmann mussli, b-vitamin, nytt hönät och H2gO bag, helt enkelt allting som finns med på bilden här ovanför! på lunchen tog jag nytt hål i örat, uppe i örat igen sen köpte jag en tshirt till lillebrorsan eftersom mamma skickade med pengar.

4 Mars

hade stallet imorse så jag for dit & tog ut alla hästarna, mockade och fyllde vatten åt min egna och de tog bara 30min!? himla snabb ja va då. nu har jag just kommit ut ur duschen så ska gå och sminka mig strax. sen så är det min sista dag på kusen & co idag, tråkigt men sant..

Dagens köp..



ett par solglasögon fick följa med hem idag. var även in på accent och hittade någon väska där, får se om de blir affär eller inte, känner inte att jag behöver en till väska faktiskt och eftersom jag försöker spara pengar så är de nog lika bra jag skippar de faast vi får se om ja är stark nog att motstå att köpa en till väska;)

Dagens låt ♥

har många favoriter just nu men får nog ändå bli Johnossi´s låt dead end!




Diss...

dommarna som dömde skellefte-djurgården matchen, t ex. trippingen som selin gjorde på rundblad (ingen åtgärd) och därför kunde han göra 2-0, skulle han blivit utv. så hade inte de där målet kommit. hur som hellst, skellefte leder fortfarande elitserien och spelar sista matchen innan slutspel på lördag, då hoppas vi på vinst!

Tidsinställt inlägg

idag har jag som vanligt haft praktik! sen direkt efter praktiken kom pappa och hämtade mig för att skjussa mig till stallet och göra klart allt där, penny får vila idag. Nu sitter jag på hamn´s bio för att se hockeyn som börjar exakt, nu!

Onsdag


på bussen påväg hem fick jag syn på sofie så satt mig vid henne och babbla på om lite allt möjligt tills jag skulle hoppa av, var trevligt för de är ju int varje dag man träffar henne längre. när jag kom hem kasta jag i mig nån mat sen for jag till stallet och fixa & red därefter for jag & pappa till ica för att möta upp mamma eftersom hon skulle hämta ut parfymerna jag och amanda beställde i lördags! nu har jag just kommit ut ur duschen och ska gå ner för att torka håret, puss♥

2 Mars

råkade visst vakna tidigare än vad jag behövde, har hunnit duschat, sminkat mig och gjort allting redan och jag ska inte fara förän om en halvtimme.. sitter iallafall och ser efterlyst nu och ska strax gå ner och äta. jobbar som vanligt 10-18 och efter praktiken ska jag till stallet!
Its_brand_new_day_so-be_happy_luckyoptimist.com-17_large

1 Mars


praktik idag som vanligt, efter praktiken gick jag och solade på suntan. fick därefter hämtning av mamma, då for vi och hämtade pizzorna från viking och efter jag ätit for jag till stallet och gjorde klart och red även i norrskenet,
& ja de är norrsken ikväll!
nu har jag nästan just kommit hem från stallet så ska gå och duscha nu, puss♥

RSS 2.0