Tisdag

Tog bussen idag till skolan, kändes sjukt ovanligt. Annars på skolan har vi bara fixat hagarna idag, och efter skolan kom mamma och hämtade mig. Då for vi till lägenheten och så kom även lisa, så efter 3,5timmars städning satt jag mig bakom ratten för att övningsköra hem. När jag kom hem var det bara att kasta i sig nå mat och fara vidare till stallet och därifrån kom jag för ungefär 30min sen så ska gå och duscha nu sen ska jag se ett o.c avsnitt innan jag ska sova.
Tumblr_lkgcgmgjkj1qda4jmo1_500_large
weheartit, oc.

Hemma!

Nu är jag hemma från sthlm igen! Kändes skönt att få sova i sin egna säng idag. 04.30 stod jag på busstationen och väntade på hämtning av mammi, somnade 05.30 och vaknade nu 15.30. Har massa bilder från elitloppet osv så jag lägger in dom senare eftersom jag inte vet vart jag har överförningssladden till kameran för tillfället..

Hejrååå!

Nu är hästen hemma i bergsbyn och jag har packat de sista inför imorgon, har ju inte sagt att jag drar till sthlm imorgon och dehär blir sista inlägget tills måndag eftersom jag inte kommer ha med mig datorn så kommer inte kunna uppdatera! Jag har även hunnit packa massa inför flytten och nu håller Lisa på att packa men jag ska ändå försöka sova nu, natti!

@ stan

Idag har vi varit lediga så jag for till stallet, tog ut hästen, när hon ätit upp frukosten motionerade jag henne sen tömde jag boxen och allt de där. For till lägenheten sen, såg ett oc avsnitt sen körde jag moppen till stan. Nu är jag hemma i stan men ska till Felicia en sväng sen ska jag & mammi fara och handla.

Har inga bilder på mamma & pappas dator, även om de e min förra dator..

Tisdagkväll

For till skolan och var lite social med amanda, efter ett tag gick vi ut i stallet och började packa ihop våra saker och sånt där. Efter att amanda & galliano farit hem så for jag ut och motionerade min häst, som är kvar här i btk tills imorgon. När allt var klart i stallet for jag hem och så kom pappa och hjälpte mig med några saker, var då inte ens berädd på att han skulle komma hit. Nu har jag sett några oc avsnitt men ska nog faktiskt ta och lägga mig, natti♥
1-ps_149269938_large
Weheartit.

Tisdag

Nu har jag varit dålig på att uppdatera här igen, men inget speciellt har då hänt. Idag försov jag mig, inte ovanligt.. Drog iallafall till skolan, gjorde de nationella provet sen slutade vi. Nu sitter jag bara i sängen och ser oc men tidigare har jag packat inför sthlm, as taggad!!
1226447694_postsecret.bhn2dicu2s8ckg40kk8wg008o.ae6egtt2xvk0sowk84g4ock8k.th_large
weheartit.

Söndag

Har just kommit hem efter att ha varit och hämtat en höbal i innervik & varit och lämnat av den i stallet i bergsbyn, så nu var det klart inför flytten ivf. Nu har pappa just farit till viking för att hämta pizzorna vi beställt, mums!

Gillar att mitt...

.. skullcandy headset funkar till min mp4a iallafall eftersom de inte funkade till min mobil, så de kom till användning iaf :D

Råkade boka biobiljetter till sthlm..

Planerna var att se den senaste pirates of the caribbean i 3D på bio tillsammans med faster Eva och kusin Amanda men istället lyckades jag boka biljetterna till den filmen i sthlm åt mig & faster kerstin, såååå begåvat;) Jag och Kerstin fick istället byta film eftersom det var fullt på den filmen här i skeå, men filmen vi såg var faktiskt bra och Eva & Amanda var besvikna på pirates of the caribbean så kändes inte så dåligt att jag failade med biljetterna till den filmen efter att ha hört hur besvikna dom var över filmen;)

21 Maj

Fullt hus har de iprincip varit här sen ett tiden. Smörgåstårta, prinsesstårta, daimtårta och alla olika tårtor hade tydligen mamma köpt, är jag mätt eller? -oja! Tänkte bara göra en snabbuppdatering här så ska gå och fortsätta vara lite social nu.

Idag är det ingen vanlig dag..


.. för idag är det pappas födelsedag, grattis!♥

Fredag

Blev så att jag beställde headsetet igårkväll från det tidigare inlägget, och jag ångrar det inte! Efter skolan motionerade jag min häst och sen tog jag bussen hem till stan iprincip. Direkt jag kom hem möttes jag upp av en super glad Millis, som verkar ha saknat mig också. Igår när jag pratade med mamma hade hon haft på högtalaren och så fort Millis hörde mig prata börja hon leta mig, hihi världens sötaste♥

Jag blev kär...

Hörlurar "Oboe Seasonal" - White
beslutsångest, köpa eller låta bli????



UPPDATE:   Dom här är nu påväg hem till mig!!

Torsdag

Sov på skolan natten till idag och vaknade av att Vickan ringde mig 08.55 och frågade ifall ja var på skolan, var bara att skynda sig till hästomklädningen för att borsta tänderna och sånt och sen byta om för att gå upp till stallet då. Idag har vi inte gjort mycket alls, kört lite precision sen fick vi sluta strax innan 14.00. Skjussade Vickan till bussen sen for jag hem och har bara hunnit städat litegran sen ja kom hem, men har tagit en pause nu.

Onsdag

Har haft nationella i matte idag och har just blivit klar med de praktiska dataprovet.. Nu är bara frågan, fara hem och äta något eller gå direkt ut till stallet? hmm.. nästan lite svårt beslut faktikst.


Tisdag

Tisdag idag, tre skoldagar kvar av denna vecka sen helg, skööönt. Idag har vi mest bara haft stall men även lite matte. Efter skolan hoppade Ida min häst och Amanda sin häst & jag fotade, men där i slutet tog jag något skutt med min egna plutt men jag känner mig fortfarande osäker från förra hösten, när ja flög av och krossa kindbenet.. Kom iallafall hem från skolan 22.00 och nu sitter jag här i min ensamhet, hatar de.. ska iaf se lite oc & sen sovaa, puss♥
Tumblr_lk0gg3ew661qeegeyo1_500_large
weheartit, oc.

Behövdes verkligen..

749:- från elgiganten!
Sony Walkman Mp4-spelare 4GB
Har just klickat hem denna mp4. Var egentligen sugen på en knallrosa men dom skulle inte få hem dom på lager förän i Juni och jag behöver den nästa vecka. Sen var jag först sugen på en med 8gb men insåg ganska snabbt att jag klarar mig på 4gb. Sen ett till plus till den här är att den var dessutom billigare än den rosa och än alla andra färgerna bara för att den har en så tråkig färg, men det är bara bra för min ekonomi eftersom jag försöker spara pengar;)

Måndagkväll

Har just kommit fram till Burträsk nu igen.. Tidigare ikväll har båda mina systrar, lilla axel & Åsas pojkvän varit förbi hos oss, riktigt trevligt. Men nu måste jag fortsätta plugga litegran inför provet vi har imorgon!

Dagens köp

Äntligen köpt en keps som ja varit sugen på att köpa ända sen förra våren men aldrig blivit så jag köpt någon förän nu då! Blir dock att inhandla två till kepsar när jag fått mina pengar, en ljus rosaaa & någon som jag kan ha i stallet :$
Köpte även Vita vanliga tygskor idag med lite högre skaft.
En tröja och en tshirt.
Och tillsist sminkborttagning, eftersom de ja har nu håller på att ta slut.

Lördagkväll-Måndag

Lördagkvällen bjöd på trevligheter med trevliga naturbrukare och fick även träffa Linnea G som gick ut förra året, trevliiiit! Söndag var det jobb och efter att ha plockat in hästarna där vid 19.30 tiden for jag hem till stan. Idag har jag och mamma varit lite överallt. Nu ska jag iallafall fortsätta lägga över alla mina filmer till min externa hårddisk, min dator som nyss var fööör full är seriöst helt tom snart.
Tumblr_li3rze4gga1qzw0h4o1_400_large
weheartit.

Lördag

Igår kväll blev det grillning med några personer därefter en sväng till edelvik sen hem till sängen. Imorse ringde väckarn 06.00 men vaknade inte förän 40min senare så Amanda var inte så happy över de, hehe.. Drog till stallet, gjorde klart allt där sen var det öppet hus som gällde. Nu sitter jag i lägenheten med Amanda och Lisa men jag håller på att somna, är sjukt trött.
bild lånad från google.

Tisdag-Fredag

Tisdag: Skola som vanligt på travet. Efter skolan motionerade jag hästen sen tror jag det var i tisdags jakob var hos oss senare på kvällen.
Onsdag: skolaaaa, lite planering inför öppet hus. Senare på kvällen for jag ut och körde med lisa så red amanda med oss.
Torsdag: städdag på skolan uppe i stallet inför öppet hus. Senare på kvällen for jag och lisa ut i skogen för att vi skulle till ett ödehus som de inte finns någon väg till, haha..
Fredag: Skola som vanligt, alltså matte b hela dagen. Efter skolan tog jag och lisa bussen intill stan, gick och åt, satt och chilla och fixade lite grejer. Nu sitter ja hemma i stan och väntar på att maten ska bli klar sen tar jag bussen till Burträsk igen 17.20!


inga bilder på den här datorn så lägg väl ut en arkiv bild
även om ja redan lagt ut den en gång tidigare.


Måndag

Kunde inte blogga igår pga. blogg.se haft problem! idag har vi haft må bra-dag på skolan så vi har mestadels varit ute. Just nu är jakob här och vi har just kommit in efter att ha suttit utanför banken men nu verkar lisa och jakob tagit någon sorts vilopause. Får se vad vi gör sen!

Försöker ha huvet högt även när de e tufft.

Söndag idag då, har bara hunnit med att sola ett tag på förmiddagen sen har vi varit och handlat alldeles nyss. Nu tänkte jag se ett oc avsnitt, som vanligt, i väntan på att maten ska bli klar!

Hm.....

Älskar verkligen att jag känner mig sjuk en lördagkväll..
direkt efter middagen råkade det bli en powernap för min del och efter att ja vaknat for jag och lisa till suntan för att sola. Nu har jag just kommit ut ur duschen och känner mig bara allmänt trött, frusen och hängig så ska lägga mig i sängen nu & se ännu mer oc.
bild lånad från google.

Lördagkväll

Har just sett klart sista avsnittet av Ponnyakuten för den här säsongen. Tidigare ikväll har jag varit förbi hos min kusin och fick även låna hem hennes körkortsböcker, jätte snällt! Nu ska jag se sista avsnittet av oc säsong 1 och därefter ska jag ut för att göra någon nytta.
bild lånad från google, körkortsböcker!

Inte mycket kvar av bilarna...

Har just kommit hem från Laitis och då var jag & pappa även förbi på volvo för att jag ville se dom två bilarna som var inblandade i olyckan i Torsdag. Verkligen inte mycket kvar av volvon.. och så säger pappa när vi kollar på bilarna "Det kunde lika gärna varit jag & Jocke som dött, om vi bara varit där mindre än en minut tidigare", fyfan, vet inte vad jag skulle gjort då alltså... menmen nu var det inte dom och det är jag jävligt glad över! men fortfarande förjävligt hemskt att två personer dog och dom två andra fortfarande är allvarligt skadade... :(
bild lånad från norran.se

Lördag

Igår hade jag skola som vanligt och därefter drog jag & lisa hem till lägenheten. Blev en powernap för oss båda och så kom Johan och väckte oss båda mitt i allt, haha. Senare på kvällen for vi till stallet och gjorde klart och motionerade min häst. Nu är jag hemma i stan och nu ska jag sätta mig ute för att fortsätta se på oc, puss!
Tumblr_lg5fpdrdgq1qglvsbo1_500_large
weheartit, oc.

Har inte orkat blogga på hela veckan.

Söndag: Kom hit till Burträsk och umgicks med vänner.
Måndag: Jobbade med matte b:n och red min häst.
Tisdag: Skola och efter skolan tog jag & amanda upp våra hästar på ridplan för att låta dom busa litegran, vart även lite löshoppning -låga hinder, få gånger.
Onsdag: Skola och hade ett nationellt prov.. senare på kvällen kom min syster och någon hon känner för att rida min häst litegran.
Torsdag: Skola och så har vi haft två nationella prov.. slutade tidigare så drog hem, städat litegran, senare for jag tillbaks till stallet så red jag och amanda ut.
Och nu har jag just kommit upp från duschen.

bjuder på en förbannat ful bild & oseriös bild,
bara för att inlägget var så tråkigt..

Först på olycksplats

Mamma ringde just och berättade om olyckan som inträffat på bolidenvägen. Tydligen var pappa och killen han samåker med till jobbet först på olycksplatsen så dom larmade räddningstjänsten och försökte kolla hur det var med personerna i bilarna & på mamma lät de som allihop som varit med om olyckan var fastklämda i bilarna.. två personer avled i krocken eller en av dom avled strax efter. Huvva så förjävligt hemskt... :(
norran.se

RSS 2.0